jueves, 3 de febrero de 2011

Dismifísics comparteix el seu local amb AVAN per fer-hi el Casal Obert

03.02.2011
Dismifísics comparteix el seu local amb AVAN per fer-hi el Casal Obert
Han signat l’acord de col·laboració coincidint amb l’inici de l'activitat. Si ve la seu d’AVAN continuarà acollint tallers, el local de Dismifísics és més gran i està adaptat per a persones amb discapacitats
Participen en una nova edició del Casal Obert que organitza l’Associació Vallès Amics de la Neurologia, un programa que es realitza des del 2003. La novetat és que part de l’activitat s’ha traslladat des de la seu de l’AVAN, al carrer Antoni Maura, al local que Dismifísics té al carrer Arenys de Mar, al Pla del Bonaire.

Ambdues entitats han signat dimecres l’acord de col·laboració coincidint amb l’inici del Casal Obert. Tenen clar que, davant la manca de recursos, el treball en xarxa beneficia l’usuari i n’afavoreix la participació en les diferents activitats. Si ve la seu d’AVAN continuarà acollint tallers, el local de Dismifísics és més gran, accessible i està adaptat per a persones amb discapacitats.

Per a Marta Obdulia, directora general d'AVAN: “Crec que és un gran exemple del que és el treball en xarxa. En aquest tercer sector, com a tot arreu, hi ha manca de recursos i si no treballem en xarxa no té sentit (...) Tenim els mateixos objectius, estem lluitant per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i aquest és un gran exemple."

Segons Joan Vila, responsable de Dismifísics: “És un recurs que s'havia d'aprofitar i és la idea que vem tenir des d'un principi i que vem transmetre a AVAN. Que era per a les persones i que junts volíem treballar per a la integració. Sempre mirant que les condicions són les que han de facilitar la integració de les persones, és a dir, l'accessibilitat."

L’ús compartit del local de Dismifísics vol ser una mesura temporal mentre l’AVAN equipa les instal·lacions que l’Ajuntament li va cedir el gener. Un local també ubicat al Pla de Bonaire i que, amb 600 m2, esdevindrà la nova seu de l’Associació Vallès Amics de la Neurologia a Terrassa. De moment, i mentre el trasllat no tingui una data fixada, la dotzena de participants en el Casal Obert es mostren satisfets per les possibilitats del local de Dismifísics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario