lunes, 6 de diciembre de 2010

S’ha presentat la campanya municipal de sensibilitzacitoó envers les discapacitats.

http://www.terrassa.cat/Front/final/_YJxQFCkYh8zIVom9DTeOXuqx2SaHyUBU1Lnj9d53tKdQbJvtS-DKe7aN31kiEMI9L’alcalde presideix l’acte commemoratiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat 2010Benestar social

03/12/2010

S’ha presentat la campanya municipal de sensibilitzacitoó envers les discapacitats.

L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha presidit el 3 de desembre la commemoració del Dia internacional de les persones amb discapacitat 2010, que s’ha celebrat a partir de les 13h a la Casa Alegre de Sagrera. L’objectiu ha estat reunir tots els agents locals que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitats i perquè aquestes esdevinguin ciutadans de ple dret. Per aquest motiu, hi han assistit els representants de la trentena d’entitats i escoles d’educació especial que integren la Taula de la Discapacitat, a més dels membres del Consistori i dels tècnics municipals que han col·laborat amb el Punt Municipal d’Atenció a la Discapacitat de Serveis Socials de l’Àrea d’Acció Social i Drets Civils.

En el transcurs de l’acte, s’ha fet la lectura del manifest a càrrec de l’Associació d’Amics de la Neurologia del Vallès (AVAN). L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha presentat la campanya de sensibilització envers les discapacitats que portarà a terme de l’Ajuntament de Terrassa. L’alcalde ha anat acompanyat pel tinent d’alcalde d’Acció Social i Drets Civils, Isaac Albert; la regidora de Serveis Socials, Mariví Orta, i el regidor d’Imatge i de Comunicació, Jordi Ballart.

No hay comentarios:

Publicar un comentario