miércoles, 13 de julio de 2011

Dismifísics i l'Ajuntament de Terrassa signen un conveni per enfortir la seva relació

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=8555
Dismifísics i l'Ajuntament de Terrassa signen un conveni per enfortir la seva relació
Dismifísics esdevé així entitat col·laboradora en les funcions d’assessorament general, sensibilització i mediació en matèria d’accessibilitat universal, sobretot pel que fa als edificis d’habitatges existents
Un conveni entre l’Ajuntament de Terrassa i l’associació Dismifísics enforteix la relació que ja mantenien en matèria d’assessorament sobre l’accessibilitat i senta les bases per continuar treballant. L’han signat aquest dimemecres l’alcalde, Pere Navarro, i el seu president, Joan Vila.

Dismifísics esdevé així entitat col·laboradora sense ànim de lucre en les funcions d’assessorament general, sensibilització i mediació en matèria d’accessibilitat universal, sobretot pel que fa als edificis d’habitatges existents.
El conveni té una durada indefinida i contempla la creació d’un grup de treball permanent per avaluar el grau de seguiment i de desenvolupament dels objectius. Totes dues parts coincideixen que, més enllà de la seva tasca, el més important és la tasca de conscienciació de la societat.

Joan Vila, president Dismifísics, ha explicat que: “per nosaltres és un orgull haver treballat i seguirem treballant. El que hem fet és fer palès el que estàvem fent però que és una cosa que és de continuïtat i de reconeixement.”

Segons Pere Navarro, alcalde de Terrassa: “des de l’ajuntament, quan es fa el disseny dels espais públics, dels equipaments i, fins i tot, de la programació de les activitats, ho fem amb caràcter general per a tota la població i, amb els anys, poc a poc, ens hem adonat que tota aquesta població que nosaltres enteníem, no era tota la població. Era una part, majoritària, però era una part de la població i la voluntat que tenim i que volem fer és fer les actuacions municipals per tothom.”

Per a Dimifísics, el document estableix que presti el seu assessorament a l’Ajuntament, donant a conèixer les problemàtiques detectades i proposant possibles actuacions. Per la seva banda, l’Ajuntament es compromet que recollir les aportacions de Dismifísics i canalitzar les seves propostes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario